Korona muuttaa TV:n katselua – katso tuoreimmat luvut päivittyvästä raportista (päivitetty 11.5.2020). 
 
Television päivätavoittavuus on kasvanut 4,7% edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna. Huhtikuussa/2020  TV:n päivätavoittavuus oli 71,5% (4+).
 

Tilastoissa näkyy, että  suomalaiset viettävät TV:n parissa entistä enemmän aikaa, peräti 3h 10min päivittäin. Tämä on peräti 33 minuuttia enemmän kuin viime vuonna (vko huhtikuu/2019 vs. huhtikuu/2020).

Kaupallisten kanavien päiväkohtainen katseluaika kasvoi edellisen vuoden vastaavaan ajankohtaan verrattuna  3,9%  4+ kohderyhmässä ja 4,3%  25-54 -vuotiaiden kohderyhmässä.

Huhtikuun poikkeusajan katseluraportti:

 

Lähde: Finnpanel Oy, TV -mittaritutkimus, 4+, huhtikuu/2020 ja huhtikuu/2020

 

 

Viikon katsotuimmat lähetykset kanavittain https://www.finnpanel.fi/tulokset/tv/vko/top/viimeisin/

 

SeitsemanUutiset_007

 

 

 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery, Fox Networks Group ja Viacom CBS. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää samasta aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!