Global TV Group on päivittänyt Global TV Deck -raporttinsa, joka sisältää TV-tilastoja 15 maasta ympäri maailmaa. Ajankohtainen kooste osoittaa, että kuluttajabrändien budjetit TV-mainontaan vuosina 2015–2020 jopa kaksinkertaistuvat aiempaan nähden.

“Tilastoista selviää, että television voimaa hyödyntävät kaikenkokoiset ja -näköiset yritykset, jotka kaipaavat brändeilleen nostetta. Televisioon luottavat sekä verkossa syntyneet brändit että teknologiajätit. Trendi näkyy koko maailmassa”, sanoo egtan pääjohtaja Katty Roberfroid.

gtvg 2021

Global TV Groupin keräämän datan mukaan teknologiajätit Facebook, Apple, Amazon, Googlea hallinnoiva Alphabet sekä Microsoft ovat TV-mainostajien kärkeä niin Pohjois-Amerikassa kuin Länsi-Euroopassa. TV on niille yhä tärkeämpi viestintäkanava, jolla tavoitetaan uutta asiakaskuntaa ja edistetään kasvua.

”Kuluttajabrändit ja isot teknologiayritykset ovat vahvasti dataohjautuvia ja tuloshakuisia. Ei ole sinänsä yllätys, että ne ovat myös suurimpia TV-mainostajia globaalisti, koska TV:n avulla on mahdollistaa paitsi saavuttaa, myös ylittää asetetut KPI-tavoitteet”, kommentoi Global TV Groupin toimitusjohtaja ja VAB:n puheenjohtaja Sean Cunningham.

Tuoreen raportin voi ladata Global TV Groupin verkkosivuilta.

Global TV Group on Euroopan, Yhdysvaltojen, Kanadan, Australian ja Latinalaisen Amerikan TV- ja mediatalojen ryhmittymä, jonka tavoitteena on edistää television tunnettuutta mainostajien, toimittajien, teknologiaosaajien, mediatoimistojen sekä muiden alan toimijoiden keskuudessa.

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!