Olemme koonneet oppaan, josta löydät perustietoja vaikuttavasta TV-mainonnasta. Saat oppaasta ideoita ja inspiraatiota TV:n hyödyntämiseen. Tavoitteenamme on tarjota tietoa TV:n mahdollisuuksista, tavoittavuudesta ja tulevaisuudesta etenkin sinulle, jolle TV:n maailma on vielä tuntemattomampi.

Televisiomainonta on aina ollut poikkeuksellisen vaikuttavaa. Vielä vaikuttavampaa se on tänä päivänä, kun TV ei ole enää sidottu vain olohuoneeseen. Moni meistä kuluttaa TV-sisältöjä pitkin päivää, niin televisiolla, tabletilla kuin puhelimellakin.

Muista hyödyntää myös muita oppaitamme, kuten TV-matematiikan opasta. TV-mainontaan liittyy tunnuslukuja ja käsitteitä, jotka voivat tuntua alkuun vaikeilta. Mutta ei hätää, kaikessa on logiikka! Screenforce tarjoaa tukea ja työkaluja. 

Perusoppaat:

1) TV -mainonnan perusteet

2) TV -matematiikan opas

Screenforce_OPAS_TV-mainonnan-perusteet-kansiScreenforce_OPAS_TV-matematiikan-perusteet-kansi

 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery, Fox Networks Group ja Viacom CBS. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää samasta aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!