Screenforce Finland on valinnut lontoolaisen Pure Cross Median huippuasiantuntijat Total TV -mainonnan mittaamisen kehitysprojektin vetäjäksi. Projekti toteutetaan yhteistyössä alan sidosryhmien kanssa.

Pure Cross Medialla on yli 40 vuoden strategisen tason asiantuntemus ja käytännön kokemus media-, mainonta- ja yleisömittauksesta ympäri maailmaa. Yhtiön asiantuntijat ovat vieneet alan kehitystä eteenpäin ja johtaneet menestyksekkäästi mediamittauksen kehitysprojekteja laajalle joukolle asiakkaita, joilla on yhteismitallisia tavoitteita, kuten median omistajille, mittausyrityksille ja brändiomistajille.

Kehitysprojektin tavoitteena on mahdollistaa kampanjakohtaisen mainonnan mittaaminen jakelutieriippumattomasti Suomessa.

 

 

 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery, Fox Networks Group ja Viacom CBS. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää samasta aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!