Global TV Group järjesti yhdessä EGTA:n kanssa marraskuussa virtuaalikeskustelun otsikolla “Tomorrow’s TV, Created Today”. Maailman televisiopäivän 25-vuotisjuhlapäivän kunniaksi pidetyssä tilaisuudessa haastateltiin TV-alan johtajia ympäri maailmaa. Tapahtuman keskeisenä teemana oli television kasvu sekä TV:n yhä suurempi vaikutus brändien menestykseen.

Pandemia on osoittanut, että TV on tärkeä väylä globaalin yhteisön äärelle. TV:n kautta vastaanotetaan niin uutisia kuin viihdettä. Mediana TV on lisäksi ainutlaatuinen, sillä se ylittää rajoja sekä ihmisten että maiden välillä. Uudet teknologiat mahdollistavat kuluttajien tavoittamisen TV:n kautta tänä päivänä täysin uusin tavoin – elämme siis jännittäviä aikoja niin alamme, sisältöjen, teknologian kuin markkinoijien näkökulmasta.

Käy katsomassa tallenne, josta kuulet, mitkä ovat TV:n vahvuudet ja mahdollisuudet nyt sekä tulevaisuudessa. Keskustelut on myös purettu tekstimuotoon englanniksi. Puhumassa olivat Laura Molen (NBCUniversal), Matthias Dang (RTL Television, Saksa) sekä Jonathan Allan (Channel 4). Moderaattorina toimi VAB:n toimitusjohtaja Sean Cunningham.

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!