Spotgate Delivery -järjestelmässä otetaan käyttöön uusia ominaisuuksia toukokuun 2022 alussa. Tavoitteena on luoda entistä intuitiivisempi käyttökokemus sekä tehostaa viestintää ja toimintaprosesseja. 

Suomalainen kaupallisen television puolestapuhuja Screenforce Finland valitsi tammikuussa 2022 Spotgate-jakelujärjestelmänsä hallinnoijaksi ja kehittäjäksi Extreme Reachin toimittaman Adstreamin. 

Kumppanuus tehostaa Spotgate-jakelujärjestelmässä monikanavaisen mainonnan mahdollisuuksia sekä televisioyhtiöiden työnkulkua uusilla hallintaominaisuuksilla. Lisäksi se tuo uusia mahdollisuuksia automaatioon ja transkoodaukseen. Palvelun avulla lähetystoimintaan kohdistuvien uusien vaatimusten noudattaminen helpottuu.  

Valintaa puolsi Adstreamin kyvykkyys yksinkertaistaa monikanavaisten kampanjoiden käynnistämistä ja optimointia 140 maassa sekä uudet käyttäjää palvelevat toiminnallisuudet. Alustalle ollaan lisäämässä merkittäviä uusia ominaisuuksia kaikille Spotgate-käyttäjille, ja kehityksessä on huomioitu niin nykyiset vaatimukset kuin tulevaisuuden tavoitteet.

1. Intuitiivisempi käyttökokemus 

Otamme käyttöön intuitiivisemman käyttökokemuksen, joka auttaa tekemään tilauksia ja lataamaan tiedostoja. Saatavilla on uusia toimintoja, kuten tilausten säilyttäminen, kunnes tiedosto on valmis/hyväksytty, sekä parannettu hakuliittymä, joka kattaa spotin tiedot. Lisäksi tarjoamme paremmat tiedot laskujen tarkasteluun.

2. Lataustyökalu 

Uutuutena on lataustyökalu, jonka avulla käyttäjät voivat raahata ja pudottaa tiedostoja. Otamme käyttöön yksinkertaisen liikennevalomallin, joka testaa automaattisesti ladattavan tiedoston varmistaakseen, että tiedosto on lähetystä varten teknisesti hyvälaatuinen. 

3. Tilailmoitukset 

Uusien ominaisuuksien avulla pystyt lähettämään sähköposti-ilmoituksia omalle tiimillesi tai kaupallisille kumppaneille ja parantamaan näin viestintää sekä koko toimintaprosessin tehokkuutta.

4.
Kirjasto 

Kirjaston avulla voit tarkastella spotin määränpäätä ja metatietoja, mukaan lukien toimitustietoja. Jatkossa on myös mahdollista järjestää spotti uudelleen lähetysorganisaatioille. Käyttäjät, jotka pitävät kirjastoa hyödyllisenä, voivat ostaa laajennettuja toimintoja käyttöoikeuksien hallintaan, kokoelmien luomiseen ja jakamiseen ja esitysten tekemistä varten. Lisäksi voit ladata transkoodeja resurssien uudelleenkäyttöä varten muissa ympäristöissä.  


Screenforce Finland  
Screenforce Finland on Suomen kaupallisten televisioiden yhteinen toimielin. Jäseninä ovat MTV, Sanoma, Discovery Networks Finland ja Fox Networks Group. Screenforcen tehtävänä on edistää kaupallista TV-toimintaa Suomessa. Screenforce tuo kansainvälisen verkostonsa kautta television parhaat palat myös maailmalta Suomen markkinan käyttöön.

Extreme Reach 
Extreme Reach on luovan logistiikan globaali johtaja. Sen tekninen alusta tarjoaa brändeille ja mediatoimistoille kokonaisvaltaisen ratkaisun luovien mediasisältöjen nopeaan siirtoon sekä yksinkertaistaa monikanavaisten kampanjoiden käynnistystä ja optimointia. Extreme Reach tuo käyttäjilleen ainutlaatuisia hallintamahdollisuuksia, näkyvyyttä ja tietoa.

Adstream-kaupan myötä Extreme Reach toimii 140 maassa ja 45 kielellä sekä työllistää kaikkiaan 1100 työntekijää. Sen asiakaskuntaan kuuluu yhteensä 90 mainostajaa maailman 100 suurimman mainostajan listalta. Extreme Reachin mahdollistamat globaalit videomainontasijoitukset ovat arvoltaan 150 miljardia dollaria. Alustojen kautta hallinnoitava luova brändipääoma on arvoltaan yli puoli miljardia dollaria. 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery, Fox Networks Group ja Viacom CBS. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää samasta aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!