Nyt markkinoinnin ammattilaiset ja markkinoinnista kiinnostuneet tarttukaa tilaisuuteen lähteä  MARK Kasvuaamuun! Tarjoamme sidosryhmillemme mahdollisuuden osallistua valtakunnallisesti syyskuun Kasvuaamuihin veloituksetta. 
 
Edun arvo on 64,50 € + alv ja voit lunastaa sen rekisteröityessä kirjoittamalla ilmoittautumislomakkeen Lisätietoja-kenttään ”Screenforce”.
 
MARK Kasvuaamuissa kuullaan kiinnostavien case-esimerkkien kautta, miten menestystä rakennetaan sekä opitaan haastavista kokemuksista. Lisätietoja tilaisuudesta ja ilmoittautuminen löytyy seuraavista tapahtumakohtaisista linkeistä. Pääkaupungin Kasvuaamu on 12.9.  ja katso miten voit käyttää edun pääkaupunkiseudun ulkopuolella
 
Tapahtumiin liittyvissä tiedusteluissa, käännythän tapahtumajärjestäjän (MARK) puoleen.
 
Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery, Fox Networks Group ja Viacom CBS. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää samasta aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!