Edellisinä vuosina valtaisan suosion saavuttanut ja tänäkin vuonna hartaasti odotettu Screenforce Day järjestetään jälleen live-tilaisuutena 23.5.

Screenforce Day 2023 järjestetään tiistaina 23.5. klo 8.15-12.00 Tennispalatsissa

 
Toivotamme sinut tervetulleeksi kiehtovaan ja nopeasti kehittyvään Total TV:n maailmaan! Maksuton Screenforce Day kokoaa tv-alan toimijat yhteen ja tarjoaa sekä faktaa että monipuolisia näkökulmia mediatoimistojen, mainostajien sekä tv-alan työntekijöille. 
 
Aamupäivän kestävässä tilaisuudessa kuulet ajankohtaisimmat luvut ja uutiset Total TV:n maailmasta, mittaamisesta ja tv-alan trendeistä. Pääset myös verkostoitumaan muiden alan tekijöiden kanssa herkullisen aamiaisen äärellä.
 
Tapahtuman ohjelma on nyt julkaistu. Tutustu sisältöön ja varmista paikkasi Total TV:n kiinnostavimpien puheenaiheiden parissa!
 
Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu mukaan vielä kun paikkoja riittää!
 
Ajankohta:
Tiistai 23.5. klo 8.15 - 12.00
 
Tapahtumapaikka: 
Finnkino Tennispalatsi, Salomonkatu 15, Helsinki, iSENSE-sali
 
 
 
Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!