Edellisinä vuosina valtaisan suosion saavuttanut ja tänäkin vuonna hartaasti odotettu Screenforce Day järjestetään jälleen live-tilaisuutena toukokuussa. 

Aika: Tiistai 23.5. klo 8.30-12.00
Paikka: Tennispalatsi, iSENSE-sali

Suomen suurin Total TV -tapahtuma

Screenforce Dayn tämän vuoden teemana ovat Total TV:n kuulumiset. Aamupäivän aikana luvassa on kunnon kattaus ajankohtaista asiaa tv-mainonnan uudesta yhteismitallisesta Total TV -mittauksesta, huomiomittauksesta, luovasta vaikuttavuudesta sekä tulevaisuuden tv-trendeistä. Laadukkaasta tarjonnasta vastaavat huippupuhujat sekä meiltä että maailmalta.

Tapahtuman päivämäärä on tiistai 23.5.2023. Paikkana toimii Tennispalatsi Helsingin keskustassa.

Päivän pääesiintyjäksi saapuu Iso-Britannian podcast-stara Jon Evans, jonka Uncensored CMO kuuluu maan suosituimpiin markkinointipodcasteihin. Lisäksi äänessä ovat muun muassa Thinkboxin tutkimuksista vastaava Matt Hill, joka puhuu huomiomittauksesta, palkittu markkinointiviestinnän strategi Tom Roach sekä monet muut.

Screenforce Day tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden oppia uutta kaikille tv-mainonnasta kiinnostuneille. Se on samalla loistava tilaisuus verkostoitua alan ammattilaisten kanssa.

Julkistamme tarkemman ohjelman pian. Kirjaa siis päivämäärä 23.5.2023 kalenteriisi, ja pysy kuulolla!

 

Screenforce_Day-8

 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!