Screenforce tarjoaa monimuotoista informaatiota, koulutuksia sekä seminaareja. Screenforce Showroom -koulutukset päivittävät tietämystäsi television ammattilaisten voimin ja kotimaisen markkinan tuoreimmilla tiedoilla.

Koulutuksia on kahdenlaisia:


Screenforce Showroom Basics: perehdyttää kaupallisen television perusteisiin ja avaa kaikki terminologiasta television matematiikkaan.

Screenforce Showroom Pro: aiheet ovat suunnattuja liikkuvan kuvan mainonnassa jo työskenteleville. Kerran keväällä ja syksyllä on tehokas tapa päivittää itsensä kertaheitolla TV-alan ajankohtaisista tuulista.

 

Screenforce_Day-56

Screenforce Day on taas kerran vuodessa tapahtuva, Suomen suurin TV -alan seminaari, jonka kansainväliset huippupuhujat tarjoavat yleisölleen inspiroivia keissejä. Tämä on vuoden kohokohta, jos olet liikkuvan kuvan markkinoija! Kerran keväällä ja kerran syksyllä on tehokas tapa päivittää itsensä kertaheitolla TV-alan ajankohtaisiin aiheisiin.

   

Kevään aikataulu:

Kaikki kevään tapahtumat on peruttu Corona-viruksen takia. Haluamme osaltamme pitää huolta yhteisöstämme. Ilmoitamme kanavissamme, kun uudet päivämäärät tilaisuuksille ovat tiedossa.

 

 

 

 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery, Fox Networks Group ja Viacom CBS. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää samasta aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!