Total TV -mainonnan mittaus käynnistyy Suomessa pian. Uudistuksen myötä mainoskampanjoiden tunnusluvut saadaan jatkossa sekä televisiosta että suoratoistoalustoilta. Yhteismitallistamisen ansiosta mainonnan suunnittelu, jakelu ja raportointi tehostuu merkittävästi.

Mittausasiantuntija Richard Marks laati Screenforcelle yleiskatsauksen, jossa hän kertoo oman näkemyksensä videon mittaamisen globaaleista trendeistä ja siitä, miten Suomen Total TV -mainonnan mittaus (TTVAM) istuu laajempaan kuvaan. Marksilla on alalta yli 35 vuoden kokemus kansainvälisesti. Julkaisu on tarkoitettu niin mittauksen asiantuntijoille kuin mainostajille ja mediatoimistoille.

Lukemisen tukena kannattaa hyödyntää Screenforcen päivitettyä mainosalan sanastoa.

Lataa koko raportti tiedostona

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!