Global TV Group järjesti Orlando Woodin kanssa toukokuussa webinaarin otsikolla Playbook for Effective Advertising, jonka voi nyt katsoa tallenteelta.

Tapahtuma keräsi laajan yleisön eri puolilta maailmaa. Webinaarissa pääsimme kuulemaan, kuinka mainostajat luovat nokkelia, charmantteja ja elinvoimaisia mainoksia digiaikana, jolloin yhteiskunnan huomio kaventuu yhä enemmän. 


Menikö tapahtuma sinulta ohi? Pääset katsomaan webinaarin tallenteen tästä. 

 

Jos olet kiinnostunut kuulemaan lisää webinaarissakin mainitusta Orlando Woodin uudesta Look Out -teoksesta, lataa täältä A Glimpse Inside -yhteenveto, joka sisältää kirjan tärkeimmät kaaviot. Lisää aiheesta löydät Orlandon kehutusta Lemon-kirjasta, josta Wood kertoo tarkemmin oheisella videolla. 

Orlando Wood, System1 Groupin innovaatiojohtaja, on Iso-Britannian mainonnan ammattilaisten instituutin (IPA) kunniajäsen sekä Lemon-kirjan kirjoittaja. Hän on johtanut IPA:n luovuuden ja tehokkuuden tutkimusta vuosina 2017–2022 ja voittanut useita palkintoja työstään. Erityisesti Orlando on paneutunut mainonnan ominaisuuksiin, jotka ylläpitävät huomiota ja herättävät emotionaalisen reaktion – ja jotka tekevät mainonnasta tehokasta. 

Orlandon töillä on ollut merkittävä vaikutus markkinoinnin ja mainonnan alan tutkimukseen sekä ajattelu- ja toimintatapoihin. Hänet on huomioitu muun muassa ARF:n (Great Minds Distinction Award), AMA:n (4 under 40), Jay Chiatin (Gold Award for Research Innovation) ja monien muiden palkinnoilla. Orlando on tunnettu puhuja alan tilaisuuksissa  ja hänen artikkeleitaan ovat julkaisseet esimerkiksi The Journal of Advertising Research, Admap ja Market Leader.Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!