Screenforce tarjoaa monipuolista informaatiota, koulutuksia sekä seminaareja. Screenforce Showroom -koulutukset päivittävät tv-mainonnan tietämystäsi ammattilaisten voimin ja kotimaisen markkinan tuoreimmilla tiedoilla.

Screenforce Showroom -koulutukset ovat maksuttomia mediatoimistojen, mainostajien sekä tv-alan työntekijöille. Aamupäivän kestävässä koulutustilaisuudessa saat arvokasta informaatiota ja käytännön vinkkejä tv-mainonnasta.

Koulutusvaihtoehdot:

Screenforce Showroom Basics: perehdyttää kaupallisen television perusteisiin ja avaa kaikki terminologiasta television matematiikkaan.

Screenforce Showroom Pro: aiheet ovat suunnattuja liikkuvan kuvan mainonnassa jo työskenteleville. Tehokas tapa päivittää itsensä kertaheitolla Total TV:n ajankohtaisista tuulista.

Kevään aikataulu:

Kaikki kevään tapahtumat pidetään webinaarina. Voit ilmoittautua mukaan alla olevista linkeistä!
Tarkempi agenda löytyy tapahtuman sivuilta

22.3. Screenforce Showroom Basics: televisiomainonnan perusteet klo 9.00–11.30
Tallenne täällä!

23.5. Screenforce Showroom Pro: Ajankohtaista Tv-mainonnasta ammattilaisille 9.00–11.30
Tarkempi agenda ja ilmoittaudu tästä!

 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!