Osa meistä virittäytyy joulun tunnelmaan Wham!-hitin Last Christmas tahdissa, toiset taas karttavat tätä korvamatoa kaikin mahdollisin tavoin. Joillekin tunnelman luo puolestaan glögin ja piparin mausteinen tuoksu.

Myös televisio ja joulun ajan elokuvat kuuluvat monen suomalaisen jouluajan perinteisiin. Mikäli mainos onnistuu tavoittamaan katsojan tässä rennossa tunnelmassa ja tuottamaan oikeanlaisen tunteen, ajatuksen tai hymähdyksen, jää mainos myös mieleen.

Parhaat joulumainokset herättävät usein keskustelua ja niitä myös tutkitaan.

Ohessa muutama inspiroiva joulun ajan mainos maailmalta meiltä teille!

 
Hauskaa tonttuilua

Koomikko Will Ferrell on Buddy-tonttu supermarket-ketju Asdan mainoksessa. Klikkaa tästä nähdäksesi mainoksen tulokset System 1:n tutkimusmetodilla.

 

Lämmintä mieltä ja ripaus rakkautta

Iso-Britannian veikkauksen eli The National Lotteryn elokuvallinen mainos säväytti meidät ja pärjää myös tutkimuksissa. Klikkaa tästä nähdäksesi mainoksen tulokset System 1:n tutkimusmetodilla.

 

 

 
Hyväntekeväisyyttä

Vaikka jouluna perhe on tärkeässä roolissa, puuttuu monelta lapselta kuitenkin tarvittava turvaverkko. Tavarataloketju John Lewisin mainos hyväntekeväisyysjärjestö Action for Childrenille koskettaa.

 

 

 
Nallemaista meininkiä ja söpöilyä

Lidl-karhu vie sydämen ja pärjää myös tutkimuksissa. Klikkaa tästä nähdäksesi mainoksen tulokset System 1:n tutkimusmetodilla.

 

 

Hyvää Joulua!

Toivoo: Screenforce Finland

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!