Maailman TV-päivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 21.11.2021 teemalla TV tänä päivänä.

Televisiota voi nykyisin katsoa missä ja milloin tahansa, millä tahansa laitteella, isolta tai pieneltä näytöltä, reaaliajassa tai suoratoistona. TV kehittyy ja kulkee jatkuvasti ajassa mukana. Se tavoittaa laajat yleisöt, mutta mahdollistaa myös yksilölliset kokemukset. 

Katso tästä juhlapäivän kunniaksi tehty video:

 


YK:n julistamaa Maailman TV-päivää on vietetty vuodesta 1996 lähtien. Päivän tavoitteena on juhlistaa television vaikuttavuutta ja tällä viikolla juhlan kunniaksi tapahtuu!

Global TV Groupin webinaari 18.11.

Ilmoittaudu tästä samalla Global TV Groupin verkkotapahtumaan 18.11.2021, jossa kuulet lisää TV:n mahdollisuuksista mainostajille.

Global TV Groupin raportti

Tutustu myös tuoreeseen Global TV Deck -raporttiin, joka kertoo TV-mainonnan suosion kehittymisestä varsinkin verkkobrändien ja teknologiajättien keskuudessa viime vuosina.

 

 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery, Fox Networks Group ja Viacom CBS. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää samasta aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!