Yksi Screenforcen kansainvälisistä verkostoista on The Global TV Group.  The Global TV Group yhdistää kaupallisen television puolestapuhujia Euroopasta, Yhdysvalloista, Kanadasta, Australiasta ja Latinalaisesta Amerikasta. Yhdessä verkosto tuottaa kansainvälistä tietoa ja murtaa TV-myyttejä, jotka usein perustuvat vanhentuneeseen ja virheelliseen tietoon.
 
Global TV Group tuottaa vuosittain Global TV Deckin, joka on satojen kalvojen tutkimuspaketti television katselusta ja mainonnan vaikuttavuudesta eri maissa. Tämän vuoden paketti on nyt julki!
 
 
 
gtvgdeck_2020
 
Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!