Toukokuun uutiskirje tarjoilee mainosalalle tuoretta tutkimustietoa ja dataa toimien samalla erinomaisena inspiraation lähteenä monikanavaisen tv-mainonnan ymmärtämiselle. Luvassa on asiaa ainakin FAST-yleisön tilanteesta ja esteettömästä mediasta. Lisäksi Thinkboxin päivitetty mainonnan vaikuttavuutta avaava tutkimus tarjoaa ainutlaatuisen paketin hyödyllistä tietoa jokaiselle alalla työskentelevälle.

  • Egta vakuuttaa, että järjestö on sitoutunut tulevaisuuteen, jossa esteettömyys ei ole enää vain tavoite, vaan olemassa oleva standardi. Egtan mukaan televisio näytteleekin keskeistä roolia alan saattamisessa kohti esteettömämpää mediaympäristöä. Tutustu tästä Warren O’Donnellin uusimpaan artikkeliin, jossa pohditaan, kuinka televisiolla on mahdollisuus olla aidosti esteetön ja inklusiivinen media.

  • Oletko viime aikoina miettinyt, mitä FAST:lle (free Ad-supported Streaming TV) kuuluu? Näyttää siltä, että FAST-yleisön kasvu ei ole hidastumassa, joten yhdysvaltalaiskollegamme Amagissa ovat analysoineet tuoretta dataa, jotta tärkeimmät kasvutekijät saadaan tunnistettua. Heidän uusimmassa Global FAST Report -raportissaan tutkitaan sisällönkulutustrendejä ja niiden alueellisia eroja. Samalla raportti tarjoaa kattavan kuvan FAST-katsojaluvuista. Lataa raportti tästä.

  • Ranskan kaupallisen television etujärjestö SNPTV on tuottanut katseenseurantatutkimuksen yhdessä Mediamento & Xpln.ai:n kanssa. Tuore tutkimus pitää huomion (attention) vahvasti seurannassa ja nostaa television ison ruudun (big screen) yhdeksi keskisimmistä vaikuttajista huomiomittauksissa. Lue tutkimuksen löydöksistä täältä.

  • Monille yrityksille mainonta on tapa luoda voittoa, joka auttaa niitä kasvamaan. Jos mainonta ei saavuta tätä tavoitetta, on se enimmäkseen turhaa. Toisinaan yritysjohdon vakuuttaminen mainonnan tärkeydestä voi olla haastavaa ilman vahvaa näyttöä ja uskottavaa dataa. Vastatakseen tähän haasteeseen Thinkbox on käynnistänyt päivitetyn ja laajennetun tutkimuksen, joka kulkee nimellä: ”Profit Ability 2: The New Business case for Advertising”. Tutkimus kokoaa Ebiquityn, EssenceMediacomin, Gain Theoryn, Mindsharen ja Wavemakerin tietokannat luoden siitä tähän mennessä kattavimman analyysin mainonnan vaikuttavuudesta. Analyysissä tutkittiin 1,8 miljardin punnan arvosta mediamainontaa, 141 eri brändiltä ja 14 kategoriasta. Tämän voi sanoa olevan yksi tärkeimmistä alaa peilaavista tutkimuksista, johon varmasti tullaan viittaamaan tulevaisuudessa eri yhteyksissä. Sukella tästä tutkimuksen tuloksiin.

 

 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!