Hyvää kesää Screenforcelta! Taas on julkaistu monenmoista tutkimusta ja raporttia tv-mainonnan maailmasta. Ohessa ajankohtaista lukemista laiturin nokkaan.
 
  • Comcast on julkaissut ”The Comcast Advertising Report 2022” -nimisen vuosiraporttinsa, joka tarjoaa ajankohtaista tietoa tv-mainonnasta hyödyntäen dataa yli 20 000 mainoskampanjasta. Tarjolla on vinkkejä ja neuvoja myös esimerkiksi siihen, kuinka tasapainottaa mainontaa television ja suoratoistokanavien välillä. 

  • Verkon seuraava kehitysaskel Web 3.0 tekee tuloaan ja mahdollistaa brändeille monia uusia tapoja tavoittaa kuluttajat. Samaan aikaan teknologian kehitys tuo myös joukon uusia käsitteitä – blockchain, NFT, metaverse, kryptovaluutat… Keskeiset termit voi nyt ottaa kätevästi haltuun Video Advertising Bureaun oppaan avulla. 

  • Saavutettavuudessa riittää edistettävää – myös sisältöpuolella. Mutta miltä näyttää tilanne tv-mainonnassa? Egta kääri hihat, toteutti aiheen tiimoilta kyselytutkimuksen sekä haastatteli jäseniään. Tuore Snapshot-julkaisu yhdistää nämä tutkimustulokset sekä parhaat käytännöt yksiin kansiin ja tarjoaa tv-yhtiöille oppaan saavutettavuuspalveluiden kehittämisen tueksi. Lataa se täältä. 

  • Kolme vuotta sitten perustettu Global Alliance for Responbisble Media (GARM) on 122 organisaation toimialat ylittävä liittouma, jonka tavoitteena on edistää mainosten bränditurvallisuutta mainospohjaisissa digi- ja somekanavissa. Mitä työryhmät ovat saaneet aikaiseksi tähän mennessä? Siitä kertoo GARM:n viimeisin raportti

  • Britannian Yleisradio eli BBC toteutti mielenkiintoisen tutkimuksen, jonka aikana 80 kotia jäi yhdeksäksi päiväksi kokonaan ilman BBC:n sisältöjä ja palveluita. Tavoitteena oli ymmärtää paremmin BBC:n palveluiden roolia maan asukkaiden arjessa. Lopputuloksena ilmeni, että moni testiin osallistunut oli aliarvioinut BBC:n palveluiden arvon omassa elämässään. Tutkimuksesta lisää täällä.

  • Mainontaa voidaan tänä päivänä toteuttaa monilla uusia teknologioita hyödyntävillä ominaisuuksilla, kuten esimerkiksi virtuaalisen ja lisätyn todellisuuden keinoin. Mitä uutta on odotettavissa jo lähitulevaisuudessa? Entrepreneur vilkaisi kristallipalloon ja tarkasteli tulevaa erityisesti tv-mainonnan näkökulmasta.  
 
Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!