Tv-kentällä on kuhistu viime viikkoina niin BVOD-mainonnasta kuin mainospetoksista. Myös podcast-rintamalla on julkaistu mielenkiintoista uutta kuunneltavaa. Tässä tv-alan tärkeimmät uutiset maailmalta!

Heti kärkeen kuuntelusuositus! Markkinoinnin ajankohtaisiin aiheisiin keskittyvä podcast CMO Uncensored sai maaliskuussa vieraikseen Les Binet’n ja Sarah Carterin. Keskustelun aiheena oli kaksikon yhteistyössä syntynyt kirja How Not to Plan, joka tarjoaa hyödyllisiä vinkkejä parempaan markkinointiin. Podcastin host Jon Evans saapuu muuten Suomeen Screenforce Dayn puhujaksi! Olkaa kuulolla, ilmoittautuminen julkaistaan pian.

Kuinka yleisiä ovat mainospetokset? Entä mitä riskejä liittyy digimainonnan seurantaan? Egta-tiimi keskusteli aiheesta Egta Expert Series -podcastissa Ad Contrarian -blogin Bob Hoffmanin kanssa.

VIA Belgium esitteli toisen osan Amplified Intelligencen kanssa teettämästään tutkimuksesta, jossa keskityttiin television huomioarvoon. Webinaarissa Amplified Intelligencen toimitusjohtaja Karen Nelson-Field kertoi tutkimuksen tuloksista, joihin Attention Councilin toimistusjohtaja Andy Brown lisäsi omat kommenttinsa. Hyppää webinaarin pariin tästä!

Euroopan audiovisuaalinen observatorio on julkaissut vuotuisen Key Trends -raporttinsa uusimman painoksen. Mitkä ovat Euroopan elokuva-, televisio- ja suoratoistopalveluiden viimeisimmät trendit? Raporttiin pääsee tutustumaan täällä. Observatorio julkaisi samalla myös tuoreen analyysin Euroopan TVOD-, SVOD- ja FOD-katalogeista.

Thinkboxin tuore BVOD Almighty: Reach and Return tarjoaa alan kattavimman tutkimuksen BVOD-mainonnasta tähän mennessä. Tietopakettiin on kerätty lukuisia tutkimuksia, jotka muun muassa osoittavat, että BVOD-mainonnan tulokset ovat muuta videomainontaa paremmin ennustettavia ja myös varmempia. Tutkimuksen voi ladata Thinkboxin sivuilta.

Videoweekin julkaisema The Future of FAST Guide 2023 -opas tarjoaa kattavan katsauksen FAST-mainonnan perusteisiin, mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Julkaisusta selviää, mitä seikkoja mainostajien ja mediatalojen tulisi ottaa huomioon FAST-mainontaan panostaessaan. Oppaan voi ladata täältä.

Kirsikkana kakun päällä: Mikä saa mainostajat kiinnostumaan tv-mainoskampanjoista? VAB tutki asiaa menestyneiden B2B-brändiesimerkkien valossa. Napsauta tästä lukeaksesi lisää siitä, kuinka brändit voivat yltää parempiin liiketoiminnallisiin tuloksiin televisiota hyödyntävien kampanjoiden avulla. 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery ja Disney. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!