On jälleen aika perehtyä TV-alan ajankohtaisiin tutkimuksiin ja artikkeleihin! Tässä tuoreimmat nostomme.  

  • Dentsu on julkaissut Global Ad Spend Forecast 2022 -ennusteen. Ennusteen mukaan markkinointiin käytetty rahamäärä kasvaa tänä vuonna 9,2 prosenttia, ja mainosmarkkinan koko nousee 745 miljardiin dollariin. Nousu ylittää pandemiaa edeltäneen vuoden 2019 tason 117,2 miljardilla dollarilla. Raportin voit ladata täältä. 
  • Tästä vuodesta tulee matkailun avautumisen vuosi, ja nyt on aika kasvattaa kysyntää TV-mainonnalla. ThinkTV Australian tutkimus kertoo, kuinka matkailualan yritykset voivat TV- ja BVOD-mainonnan avulla toipua toimialaa nopeammin, ja miksi TV-mainonta on kriittisen tärkeää matkailubrändeille. Voit ladata raportin täältä 
  • Rai Pubblicità on julkaissut uuden tutkimuksen lyhyiden mainostaukojen tehokkuuden mittaamisesta. Tutkimus tarkastelee katsojien huomiota, koettua laatua ja yleisöjä. Tutkimukseen sisältyy myös taukojen kynnysarvojen ja huomiokäyrien mittaaminen vertailukontekstin mukaan. 
     
  • Global TV Groupin Online Talks -tilaisuuksien tallenteet ovat nyt yhdessä paikassa! Sivulta löydät muun muassa Mark Ritsonin, Karen Nelson-Fieldin, Peter Fieldin ja monen muun puheenvuoroja ja näkemyksiä. Käy katsomassa ja kerro kollegoillesi! 

  • Haluatko kuulla lisää ajankohtaisia näkemyksiä? Ota seurantaan Global TV Groupin Linkedin- ja Twitter-tilit.  

 
Lisää ajankohtaisia uutisia ja nostoja suomalaisesta kaupallisen television kentältä löydät Screenforce Finlandin Facebookista, Twitteristä ja Linkedinistä sekä tilaamalla uutiskirjeemme 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery, Fox Networks Group ja Viacom CBS. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää samasta aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!