Otimme selvää tv-maailman ajankohtaisista kuulumisista ja kiinnostavimmista uutisista kansainvälisellä kentällä. Tässä joulukuun parhaat palat!
Tuottaako TV-mainonta parhaan ROI:n? Mikä on mediainvestointien vaikutus pitkällä tähtäimellä? Entä miten tasapainottaa lyhyen aikavälin mainonnan tavoitteet ja pitkäjänteinen brändinrakennus? Vastaukset löydät thinktv:n tutkimuksesta.
https://thinktv.ca/research/peak-performance-driving-advertising-effectiveness-that-lasts/

WARC-podcastissa keskusteltiin hiljattain luovuudesta ja millainen vaikutus sillä on brändäykseen sekä huomioarvoon. Podcastissa mukana Screenforcenkin sivuilla usein siteerattu professori Karen Nelson-Field.
https://open.spotify.com/episode/1JZCPc57NOmJ2GgMtw1EBD?si=VtOVJPukSFqIMcKIwlM5pQ&nd=1

Tuore Länsi-Euroopassa toteutettu kysely osoittaa, että älytelevisioiden omistajat suhtautuvat TV-mainoksiin selvästi myönteisemmin kuin muut. TV on ykköskanava varsinkin livetapahtumien, uutisten ja urheilun seurantaan. Mainoksia mielellään myös katsotaan ilmaisten sisältöjen yhteydessä.
https://www.rapidtvnews.com/2021112461632/viewers-enjoy-value-ads-viewed-on-a-tv-more-than-any-other-device.html#axzz7FrPvMmcR

Kurkkaa lopuksi vielä parhaat joulumainokset maailmalta. Listan on laatinut mainoskampanjoita aktiivisesti seuraava Campaigns of the World -sivusto.
https://campaignsoftheworld.com/tv/best-christmas-ads-2021/

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery, Fox Networks Group ja Viacom CBS. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää samasta aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!