Otimme selvää tv-maailman ajankohtaisista kuulumisista ja kiinnostavimmista uutisista kansainvälisellä kentällä. Kurkkaa tästä marraskuun parhaat palat!
Connected TV:n katselumäärät ovat nousseet Euroopassa jopa 55 %, kertoo verkkomainontatekniikkaa tarjoavan Magniten tuore tutkimus. Noin 78 % Iso-Britannian, Ranskan, Saksan, Espanjan ja Italian kotitalouksista katsoo tänä päivänä Connected TV:tä.

https://www.scoop.it/topic/tv-press-review/p/4127923179/2021/11/02/ctv-consumption-at-a-high-in-top-5-european-countries

 

Suoratoistopalveluiden määrä on kasvanut viime vuosina valtavasti. Tämä on osaltaan pakottanut palvelut etsimään uusia strategioita. Näistä yksi esimerkki on palveluiden lisääntynyt inhouse-sisällöntuotanto. Videonetin artikkelissa avataan D2C-palveluiden strategioita. Ennakkotietona kerrottakoon tässä samalla, että Suomi on yksi niistä 22 Euroopan maasta, jossa SkyShowtime tullaan lanseeraamaan vuonna 2022.

https://www.v-net.tv/2021/11/04/the-d2c-streaming-war-strategies-for-survival-in-a-fierce-market/

 

Englannin TV-asiantuntijat ovat julkaisseet verkkotoimijoille oppaan TV-mainontaan. Opas kertoo, miten TV-mainonta toimii erityyppisille yrityksille sekä auttaa markkinointitavoitteiden saavuttamisessa. Siitä selviää samalla, miksi TV- ja hakukonemainonta ovat usein voittamaton yhdistelmä. 

https://www.thinkbox.tv/news-and-opinion/events/the-tv-playbook-for-online-businesses/ 

 

Think TV:n sivuilla pääsee nyt tutustumaan Kanadan Effie-markkinointigaalassa käytyyn keynote-keskusteluun, jossa  markkinointigurut Peter Field sekä Robert Britton puhuivat mainonnan vaikuttavuudesta. Field julkaisi puheenvuoronsa yhteydessä myös mainonnan vaikuttavuutta käsittelevän whitepaperin parhaista kanadalaisista mainoskampanjoista.

https://thinktv.ca/research/the-alchemy-of-effectiveness-a-focus-on-canada/

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery, Fox Networks Group ja Viacom CBS. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää samasta aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!