Kävimme läpi tv-maailman ajankohtaiset kuulumiset ja valitsimme kiinnostavimmat uutiset kansainväliseltä kentältä. Kurkkaa tästä lokakuun parhaat palat!

Connected TV -katsojien määrä lähenee Euroopassa jo perinteistä televisiota, kertoo mainosteknologiaa tarjoavan Magniten tutkimus. Tutkimukseen osallistui 5 000 henkeä Isossa-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa ja Espanjassa. Samalla ilmeni, että Connected TV onnistuu palvelemaan entistä paremmin erilaisia yleisöjä. 

https://www.rapidtvnews.com/2021102561455/ctv-viewership-fast-approaching-traditional-tv-viewing-level.html#axzz7AaMFsXRV


Thinkboxin tuore analyysi osoittaa, että verkossa toimivat yritykset ovat kasvattaneet tv-mainontaa Isossa-Britanniassa tänä vuonna todella merkittävästi. Kehitystä ovat vauhdittaneet monenlaiset toimijat vaihtoautopalveluista ruuan verkkokauppoihin. Nyt jännitetään, sujuuko loppuvuosi yhtä lennokkaasti.

https://www.thedrum.com/news/2021/10/01/online-born-businesses-fueling-tv-advertising-tipping-point


Lontoossa järjestettiin lokakuun lopussa EffWorks Global 2021 -tapahtuma, jossa pohdittiin myös tv-mainonnan viimeisimpiä käänteitä. Puhujien joukossa oli monta nimekästä asiantuntijaa, kuten Karen Nelson-Field, James Hankins sekä Orlando Wood. Niille, jotka eivät päässeet paikan päälle, Thinkbox tarjoaa yhteenvedon parhaista paloista.

https://www.thinkbox.tv/news-and-opinion/opinion/highlights-of-effworks-insights/  

 

Picture of Screenforce

Screenforce

Olemme suomalaisen kaupallisen television puolestapuhuja, joka on perustettu vuonna 2016. Meidät perustivat MTV, Sanoma Media Finland, Warner Bros. Discovery, Fox Networks Group ja Viacom CBS. Olemme television tekijöiden ja hyödyntäjien yhteisö. Tavoitteemme on jakaa tietoa television vaikuttavuudesta mainosmediana ja edistää koko alan hyvinvointia Suomessa. Teemme tiivistä yhteistyötä kansainvälisissä verkostoissa, esimerkiksi muiden maiden Screenforcejen, egta:n ja Global TV Groupin kanssa.

Lue lisää samasta aiheesta

ikoni-liity-postituslistalle

Haluatko ajankohtaiset uutiset sekä tiedon tapahtumista ja koulutuksista suoraan sähköpostiisi?

Liity postituslistalle!